fbpx
 
HomeTag

xmas tree

Akademia HollywoodBlog

https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2014/12/10629606_762951823777123_5213836679901320318_n.jpg

Historiku i Bredhit të Fundvitit Historia e Bredhit, fillon që në shekullin e XV në Gjermani, atëherë ky bredh ishte si simbol i fesë kristiane dhe me kalimin e kohës u ruajt si traditë. Bredhi i Fundvitit konsiderohej në shekullin e XIX si pjesë që vetëm klasat e larta të shoqërisë e kishin traditë. Pas shekullit...


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/akademiahollywood.com/public_html/wp-content/themes/tabula/bold-page-builder/content_elements/bt_bb_section/bt_bb_section.php on line 84