HomeCategory

Aside

Akademia HollywoodBlog

            Në 1817 kur ishte vetëm 7 Vjeç, Chopin botoi pjesën e tij të parë. Tani kur flasim që ka botuar pjesën në moshën 7 vjeçare, mund të paramendojmë që Chopin kishte kompozuar që në vegjëli. Më poshtë gjendet dhe foto për pjesën e tij të parë të cilën ia...

Kontaktoni
Rruga Qemal Stafa 206, Tiranë
069 22 11158
Email