fbpx
 
HomeCategory

Image

      Kemi përgatitur 10 faqe me aktivitete mbi notat muzikore dhe ritmin!   Shkarkojeni këtu!             Dhe mos harroni të shkoni tek www.akademiahollywood.com/mars2020 për të tjera materiale!

Përshëndentje nxënës, prindër dhe miq të Akademisë Hollywood, Siç dhe jemi informuar në media këto ditë, përhapja shpejtë e coronavirusit në Shqipëri si dhe në botë është bërë një problem për të gjithë qytetarët. Për të parandaluar dhe për të ulur riskun e shpërndarjes së virusin dhe për të ndihmuar familjet që të ndihen të...

          Piteri dhe Ujku është një vepër e kompozuar nga Sergei Prokofiev për fëmijët   Në këtë link do të gjeni dhe file PDF të PITERIT   Shkarko librin e PITERIT DHE UJKUT muzikën për secilin karakter mund ta dëgjoni këtu:     Piteri                ...

Prej 2009 kemi patur fatur të ndërtojmë e të punojmë në Akademinë Hollywood. Për këto 11 vite, do donim t’ju falenderonim të gjithë stafit që prej vitesh kanë bashkëpunuar me ne, të gjithë nxënësit dhe prindërit që besuan në punën tonë. Në këto vite, ne jemi rritur profesionalisht dhe artistikisht, dhe kemi parë të rriten...