fbpx
 
HomeCategory

Image

Përshëndetje, Ju njoftojmë që në datat 2, 3, dhe 4 Dhjetor Akademia Hollywood do të jetë e hapur prej orës 15:30 – 18:00 për klasa të hapura, për cilido që ka dëshirë të kalojë.   Klasat e hapura janë momente të mira shtendosjeje. Në Akademinë Hollywood, do të gjeni pedagog për të gjitha dispilinat muzikore...