fbpx
 

VIOLINË – Kurse violine, leksione violine në Tiranë

Kurse Violine

Prej moshës 5 vjeçare fëmijët tuaj mund të ndjekin kurset e violinës!

Përgatituni për një vit të vështirë muzikor, pasi violina e kërkon këtë, por mos u dorëzoni!

Nëse fëmija juaj ka shprehur dëshirën të luajë violinë, duhet t’i shpjegoni atij/asaj që muajt e parë do të jenë të vështirë, dhe nuk do të mundin të luajnë kollajshëm melodi, por i presin vite të tjera të mrekullueshme!


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/akademiahollywood.com/public_html/wp-content/themes/tabula/bold-page-builder/content_elements/bt_bb_section/bt_bb_section.php on line 84