fbpx
 

VOKAL – Kurse Vokali, Kurse Kënge, Kurse kantoje në Tiranë – Leksione

https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2019/08/IMG_2314-300x169.jpg

Kurse Kënge

Fëmija juaj këndon nëpër shtëpi? është përzgjedhur në korin e shkollës?

Jepini mundësinë të përmirësohet në talentin e tij/saj!

Leksionet e vokalit nisin prej moshës 9 vjeçare dhe janë në seanca 30 apo 45 minutëshe, 1 apo 2 herë në javë!

Ne kemi patur shancin që gjatë këtyre viteve të kemi punuar me disa nga zërat më të bukur në Shqipëri, të cilët kanë fituar në formatet e famshme televizive vende të para dhe të dyta!


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/akademiahollywood.com/public_html/wp-content/themes/tabula/bold-page-builder/content_elements/bt_bb_section/bt_bb_section.php on line 84