Blogu i Akademisë Hollywood

Një blog për nxënësit, prindërit dhe mësuesit e muzikantëve dhe aktorëve

Ky program është për ata të rinj që bëjnë prezantime në diploma, konferenca, projekte, aktivitete qytetare, programe artistike, etj. dhe keni vërë re se: ❥U ka penguar brishtësia me Zërin, fytin ose probleme të tjera shëndetësore – drojë, tension apo ndjesi të pakëndshme në trup ndërkohë që duhet të prezantoheni; ❥Dëshironi të mësoni më shumë...

❥Si të krijoni një mundësi të re me Zërin dhe Praninë tuaj, ndërkohë që u duhet të prezantoni provime, projekte apo çfarëdo aktiviteti në publik; ❥Si të sintonizoheni me sinjalet e trupit tuaj; ❥Si të njihni mundësitë e Zërit tuaj; ❥Si të përmirësoni/fuqizoni dhe çlironi Zërin në raport me lëvizjen dhe shqisat; ❥Si të relaksoni...

Tashmë jemi të sigurt që pjesa më e madhe e njerëzve në shoqërinë tonë janë bërë të vetëdijshëm se një nga aftësitë kyçe të mbarëvajtjes në punë është KOMUNIKIMI FRYTDHËNËS. 💥Shumë administratorë kompanish shqiptare në Shqipëri, Kosovë e Maqedoni po e shohin me përparësi investimin në kapitalin njerëzor. Të nxitur nga kërkesat e për të...

Këtu mund të shkarkoni partiturat e Himnit Kombëtar:           Klikoni këtu për partiturat:   Partitura e Himnit Kombëtar për  Pianistët fillestarë në Do Partitura e Himnit Kombëtar për Pianistët në Fa   Partitura e Himnit Kombëtar për Violinistët në Re  Partitura e Himnit Kombëtar për Cellot në Sol Partitura e Himnit...

Koncerti i datës 23 Dhjetor

Jemi në fillimin e muajit Dhjetor dhe çdo gjë që flitet tanimë në Akademinë Hollywood ka të bëjë me koncertet dhe me përgatitjen e çdo nxënësi. Ju lutem vendoseni në kalendarin tuaj këtë datë! 📅 Data dhe Ora: 23 Dhjetor 2023 📍 Vendndodhja: Tulla Cultural Center  Për të parë vendodhjen e Tulla Cultural Center, ju...

Summer Kids Festival

Energistically scale future-proof core competencies vis-a-vis impactful experiences. Dramatically synthesize integrated schemas with networks. Collaboratively administrate empowered markets via plug-and-play networks. Dynamically procrastinate B2C users after installed base benefits visualize customer directed.

Contemporary Dance Festival

Collaboratively administrate empowered markets via plug-and-play networks. Dynamically procrastinate B2C users after installed base benefits. Dramatically visualize customer directed convergence without revolutionary ROI. Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.