Blogu i Akademisë Hollywood

Një blog për nxënësit, prindërit dhe mësuesit e muzikantëve dhe aktorëve

Këtu mund të shkarkoni partiturat e Himnit Kombëtar:           Klikoni këtu për partiturat:   Partitura e Himnit Kombëtar për  Pianistët fillestarë në Do Partitura e Himnit Kombëtar për Pianistët në Fa   Partitura e Himnit Kombëtar për Violinistët në Re  Partitura e Himnit Kombëtar për Cellot në Sol Partitura e Himnit...

Koncerti i datës 23 Dhjetor

Jemi në fillimin e muajit Dhjetor dhe çdo gjë që flitet tanimë në Akademinë Hollywood ka të bëjë me koncertet dhe me përgatitjen e çdo nxënësi. Ju lutem vendoseni në kalendarin tuaj këtë datë! 📅 Data dhe Ora: 23 Dhjetor 2023 📍 Vendndodhja: Tulla Cultural Center  Për të parë vendodhjen e Tulla Cultural Center, ju...