fbpx
 
HomeCategory

Akademia Hollywood

Akademia HollywoodBlog

Përshëndentje nxënës, prindër dhe miq të Akademisë Hollywood, Siç dhe jemi informuar në media këto ditë, përhapja shpejtë e coronavirusit në Shqipëri si dhe në botë është bërë një problem për të gjithë qytetarët. Për të parandaluar dhe për të ulur riskun e shpërndarjes së virusin dhe për të ndihmuar familjet që të ndihen të...

          Piteri dhe Ujku është një vepër e kompozuar nga Sergei Prokofiev për fëmijët   Në këtë link do të gjeni dhe file PDF të PITERIT   Shkarko librin e PITERIT DHE UJKUT muzikën për secilin karakter mund ta dëgjoni këtu:     Piteri                ...

Prej 2009 kemi patur fatur të ndërtojmë e të punojmë në Akademinë Hollywood. Për këto 11 vite, do donim t’ju falenderonim të gjithë stafit që prej vitesh kanë bashkëpunuar me ne, të gjithë nxënësit dhe prindërit që besuan në punën tonë. Në këto vite, ne jemi rritur profesionalisht dhe artistikisht, dhe kemi parë të rriten...


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/akademiahollywood.com/public_html/wp-content/themes/tabula/bold-page-builder/content_elements/bt_bb_section/bt_bb_section.php on line 84