Koncerti i datës 23 Dhjetor

December 8, 2023by klodeta

Jemi në fillimin e muajit Dhjetor dhe çdo gjë që flitet tanimë në Akademinë Hollywood ka të bëjë me koncertet dhe me përgatitjen e çdo nxënësi. Ju lutem vendoseni në kalendarin tuaj këtë datë! 📅 Data dhe Ora: 23 Dhjetor 2023 📍 Vendndodhja: Tulla Cultural Center  Për të parë vendodhjen e Tulla Cultural Center, ju...

Jemi në fillimin e muajit Dhjetor dhe çdo gjë që flitet tanimë në Akademinë Hollywood ka të bëjë me koncertet dhe me përgatitjen e çdo nxënësi.

Ju lutem vendoseni në kalendarin tuaj këtë datë!

📅 Data dhe Ora: 23 Dhjetor 2023
📍 Vendndodhja: Tulla Cultural Center 

Për të parë vendodhjen e Tulla Cultural Center, ju lutem klikoni më sipër.

Pianistët e rinj do të jenë në koncert paraditen e datës 23 Dhjetor dhe instrumentistët e tjerë, këngëtarët dhe pianistët e rritur do të jenë pasditen e datës 23 Dhjetor.

(Nëse ju nuk do ta keni të mundur të vini me datë 23 Dhjetor, mund të zgjidhni datën 19 Dhjetor në sallën IONESCO pranë Akademisë Hollywood, e cila është përcaktuar pikërisht që ju mos të humbisni këtë mundësi!)

Nnxënësit e violinave dhe të cellove do të ketë dhe prova me pianistët shoqërues.

 

Kontributi për koncertet e Dhjetorit është 1500 Lekë. 

Ju lutem, kemi nevojë për KONFIRMIMIN tuaj në koncert.
 KLIKONI KËTU PËR TË PLOTËSUAR FORMËN!

Koncertet janë shumë të rëndësishme në hapat e vetëbesimit të fëmijës suaj dhe ne ju kemi përgatitur një material PDF ku mund të lexoni më shumë se si t’i ndihmoni ata përpara koncertit. Klikoni më poshtë për ta lexuar:

këshilla përpara Koncertit copy

 

 

🌈 Të rejat në Akademinë Hollywood:

🎶 1. ROCK101: Në muajin Janar rinisin orët e famshme të ROCK101! Në këtë orë mund të marrin pjesë të gjithë muzikantët e rinj të cilët marrin një OK nga mësuesit e tyre! 

🚀 2. Klasat e Teatrit: Në muajin Janar, do të hapen 3 klasa të Teatrit për moshat nga 8-16 vjeç. Ju mund të na kontaktoni në 069221158 për të regjistruar fëmijën tuaj!

🌟 3. Kalendari i koncerteve: Në fund të Dhjetorit, na ndiqni në Social Media për të parë më shumë mbi Aktivitetet e reja të 2024!

Ju lutem, mos ngurroni të na kontaktoni në 0692211158 për më shumë informacion rreth këtyre mundësive apo çfarëdo pyetjeje që mund të keni. Studio jonë është gjithmonë hapur për t’ju ndihmuar të gjeni rrugën tuaj në botën e muzikës.

 

E dini që jemi në rrjete sociale?

Për të ditur për më të rejat në Akademinë Hollywood mund të na ndiqni në rrjetet tona sociale:

www.instagram.com/akademiahollywood

www.facebook.com/akademiahollywood

Do ju luteshim të merrnit 2 minuta kohë nga koha juaj për të na lënë dhe një Review për punën tonë në Google. Ju falenderojmë!