Blogu i Akademisë Hollywood

Një blog për nxënësit, prindërit dhe mësuesit e muzikantëve dhe aktorëve
Koncerti i datës 23 Dhjetor

Jemi në fillimin e muajit Dhjetor dhe çdo gjë që flitet tanimë në Akademinë Hollywood ka të bëjë me koncertet dhe me përgatitjen e çdo nxënësi. Ju lutem vendoseni në kalendarin tuaj këtë datë! 📅 Data dhe Ora: 23 Dhjetor 2023 📍 Vendndodhja: Tulla Cultural Center  Për të parë vendodhjen e Tulla Cultural Center, ju...