fbpx
 
HomeTag

edukimi muzikor

Akademia HollywoodBlog

Nëse prindërit tuaj ju kanë shtyrë të studionit shkallë dhe arpezhe duke iu thënë “kjo të bën mirë” – kanë patur të drejtë. Gazeta Washington Post  ka shkruar në një artikull duke treguar për kërkimin më të madh shkencor mbi efektet e muzikës në sistemin nervor të individit dhe zbulimi i tyre ishte fantastik: Edukimi muzikor jo...


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/akademiahollywood.com/public_html/wp-content/themes/tabula/bold-page-builder/content_elements/bt_bb_section/bt_bb_section.php on line 84
Kontaktoni
Rruga Qemal Stafa 206, Tiranë
069 22 11158
Email