Punoni me ne!

April 11, 2024by klodeta

Post Views: 46

Bashkohuni me stafin tonë!

Ne në Akademinë Hollywood jemi gjithmonë në kërkim të bashkëpunëtorëve të rinj.

Për t’u punësuar tek ne, mund të nisni CV tuaj dhe ne do ju telefonojmë në momentin që organizojmë një orë prove për të marrë përshtypjet nga nxënësit. Telefonatat bëhen sipas rradhës së ardhjes së CV dhe letrës së motivimit.

 

Nëse jeni një mësues muzike me eksperiencë apo dhe një student dhe keni dëshirë të bashkëpunoni me ne, ju lutem na nisni një CV tuajë dhe një letër motivimi në adresën tonë të emailit. Klikoni këtu: