E folura në publik – Çfarë është? Si mund të përmirësohemi?

May 15, 2024by klodeta

Tashmë jemi të sigurt që pjesa më e madhe e njerëzve në shoqërinë tonë janë bërë të vetëdijshëm se një nga aftësitë kyçe të mbarëvajtjes në punë është KOMUNIKIMI FRYTDHËNËS. 💥Shumë administratorë kompanish shqiptare në Shqipëri, Kosovë e Maqedoni po e shohin me përparësi investimin në kapitalin njerëzor. Të nxitur nga kërkesat e për të...

Tashmë jemi të sigurt që pjesa më e madhe e njerëzve në shoqërinë tonë janë bërë të vetëdijshëm se një nga aftësitë kyçe të mbarëvajtjes në punë është
KOMUNIKIMI FRYTDHËNËS.
💥Shumë administratorë kompanish shqiptare në Shqipëri, Kosovë e Maqedoni po e shohin me përparësi investimin në kapitalin njerëzor. Të nxitur nga kërkesat e për të shkurtuar udhën e këtij përmirësimi të domosdoshëm në të folurit dhe komunikimin kemi krijuar disa lloje të trajnimeve dhe kurseve për Zërin dhe Komunikimin.

💥
“Përmirësimi i Aftësive të të Folurit”

KUSH DUHET TA NDJEKË?
Këto dy programe intensive janë të vlefshëm për të gjithë ata që punojnë në sektorin publik, privat apo jo-fitimprurës, në biznese, organizata, parti politike dhe që duan të përmirësojnë aftësitë e tyre komunikuese dhe të të folurit në publik.

🎙️Nëse ajo çfarë keni dashur gjithmonë në takime të rëndësishme në punën tuaj është të realizoni prezantime të qarta dhe mbresëlënëse, atëherë trajnimi ynë intensiv “Përmirësimi i aftësive për prezantime të suksesshme” ju vjen në ndihmë.

📞Për info dhe regjistrime, çdo ditë jave 15:00-20:00, në Studion E Zërit @akademiahollywood : 0692211158