Kurse – E folura në publik

May 15, 2024by klodeta

❥Si të krijoni një mundësi të re me Zërin dhe Praninë tuaj, ndërkohë që u duhet të prezantoni provime, projekte apo çfarëdo aktiviteti në publik; ❥Si të sintonizoheni me sinjalet e trupit tuaj; ❥Si të njihni mundësitë e Zërit tuaj; ❥Si të përmirësoni/fuqizoni dhe çlironi Zërin në raport me lëvizjen dhe shqisat; ❥Si të relaksoni...

❥Si të krijoni një mundësi të re me Zërin dhe Praninë tuaj, ndërkohë që u duhet të prezantoni provime, projekte apo çfarëdo aktiviteti në publik;

❥Si të sintonizoheni me sinjalet e trupit tuaj;

❥Si të njihni mundësitë e Zërit tuaj;

❥Si të përmirësoni/fuqizoni dhe çlironi Zërin në raport me lëvizjen dhe shqisat;

❥Si të relaksoni trupin tuaj dhe të qetësoni sistemin tuaj nervor;

❥Si të përpunoni emocionet tuaja në një mënyrë të butë, të sigurt dhe të shëndetshme

❥Si ta lidhni zërin me emocionet për një menaxhim dhe siguri;

❥Si t’i zbatoni ushtrimet në jetën tuaj të përditshme dhe/ose profesionale

❥ Dhe shumë më tepër!