Kurse 1 ditore – të folurit në publik

May 15, 2024by klodeta

Ky program është për ata të rinj që bëjnë prezantime në diploma, konferenca, projekte, aktivitete qytetare, programe artistike, etj. dhe keni vërë re se: ❥U ka penguar brishtësia me Zërin, fytin ose probleme të tjera shëndetësore – drojë, tension apo ndjesi të pakëndshme në trup ndërkohë që duhet të prezantoheni; ❥Dëshironi të mësoni më shumë...

Ky program është për ata të rinj që bëjnë prezantime në diploma, konferenca, projekte, aktivitete qytetare, programe artistike, etj. dhe keni vërë re se:

❥U ka penguar brishtësia me Zërin, fytin ose probleme të tjera shëndetësore – drojë, tension apo ndjesi të pakëndshme në trup ndërkohë që duhet të prezantoheni;

❥Dëshironi të mësoni më shumë për veten, zërin, drojën nga të folurit në publik dhe sistemin nervor;

❥Jeni një person (i ndjeshëm) me shumë mendime dhe ndjenja të përziera;

❥Jeni gati të dëgjoni mençurinë e trupit tuaj dhe të kuptoni mundësitë;

❥Dëshironi të përdorni Zërin tuaj në një nivel më të thellë (personalisht dhe/ose profesionalisht);

❥Jeni gati për ndryshim dhe rritje personale;

❥ Nëse dëshironi të përmirësoni shëndetin dhe mirëqenien tuaj (vokale).;